Kylätalo ja rantasauna

Kylätalo Hukkatupa rantasaunoineen sijaitsee Alavuden Sydänmaalla Kuorasjärven rannalla osoitteessa Hukkalantie 292. Kylätalossa on sali, asianmukainen keittiö, ruokailu/tarjoilutila sekä WC. Kylätalon sisätiloissa mahtuu järjestämään noin 60 hengen tilaisuuksia, kuten perhejuhlia, kokouksia, koulutus– tai tyky-tilaisuuksia tms. Keittiöstä löytyy perusastiasto, ja lisäksi erikseen on vuokrattavana Sydänmaan maa– ja kotitalousnaisten astiasto. Ruoat juhliisi voit tilata esimerkiksi kylällä sijaitsevasta Kuorasjärven Kartanosta.

Hukkatuvan rantasaunalla on löylyhuoneen ja pukuhuoneen lisäksi saunatupa, jossa varustuksena ovat kamiina, jääkaappi, mikroaaltouuni sekä kahvinkeitin. Saunatuvassa on vuodesohva, joten siellä on mahdollista myös yöpyä. Saunassa on perinteinen puukiuas, vesihana (kylmä) sekä pata pesuveden lämmittämiseen.

Kylätalon pihapiirissä on myös grillikatos, lentopallokenttä verkkoineen sekä kuivakäymälä. Hulppean kokoisella laiturilla on tilaa monenlaiseen virkistäytymiseen. Kesällä 2017 kunnostettu lapsiystävällinen uimaranta on Alavuden kaupungin yleinen uimaranta.

Kyläyhdistyksen jäsenenä pääset nauttimaan kylätalosta ja saunasta edullisempaan hintaan ja pääset osalliseksi jäsenille tarkoitetuista eduista. Kylätalon ja rantasaunan vuokraustiedustelut numerosta 044 290 3182 (ensisijaisesti whatsappilla, soitot mieluummin ilta-aikaan).

Voimassaoleva hinnasto:

RANTASAUNAN VUOKRAUSJäsenhintaNormaali hinta
päivä-/iltasauna (4h)10 €(*25 €
vuorokausi ma-to30 €60 €
vuorokausi pe-su (ei kesällä)40 €80 €
vkl pe-su (ei kesällä)80 €180 €

Rantasaunaa vuokrataan viikonloppuisin erikseen vain 1.9.-31.5. välisenä aikana.

*) Kyläyhdistyksen jäsenellä on oikeus maksuttomaan saunomiskertaan kerran kesäkaudella (1.6.-31.8.) ja kerran talvikaudella (1.9.-31.5.).

KYLÄTALON VUOKRAUSJäsenhinta(sis.saunan)Normaalihinta
päivä-/ilta  (1-6 h)50 €100 €
Vuorokausi100 €180 €
viikonloppu (pe-su)200 €

300 €

Scroll to Top
Vieritä ylös